Meet & Greet

Netwerk mogelijkheden voor vakgenoten in de wereld van Supply Chain & Logistiek
In het Meet & Greet-programma staat netwerken, leren en inspireren centraal. Voor iedere bijeenkomst nodigen we een gastspreker uit die vanuit passie voor het onderwerp een verhaal deelt en aanzet tot verandering. Dit kunnen professionals zijn uit de wereld van Supply Chain en Logistiek, maar ook sprekers met een andere achtergrond. Afhankelijk van actuele thema's, en op verzoek van onze volgers, bieden wij een divers palet van onderwerpen aan. 

Wat organiseren we?

• Online Webinars in de vorm van masterclasses, trainingen, interviews etc.
• Een fantastisch jaarlijks netwerkevent op locatie

Je wordt geprikkeld door spraakmakende experts, vakgenoten, futuristen, coaches, directeuren en rolmodellen die je kennis vergroten en je horizon verbreden. Met als voornaamste doel om diversiteit en een inclusieve bedrijfscultuur onderdeel te maken van jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Houd dus de agenda in de gaten!

Agenda

MEET & GREET
JAAP BRUINING

Wanneer: 29 april   12:00-13:00

Hoe wordt het positieve effect van D&I op dagelijkse bedrijfsvoering maximaal benut binnen onze sector? Een leuk moment om kennis te delen en te netwerken met collega professionals!
SAMENVATTING

CONTRACT ONDERHANDELINGEN

Wanneer: 30 september 12:00 -13:00

Waarom zijn vrouwen minder goed in onderhandelen? Tijdens deze workshop zal Simone Allerts ons de handvaten geven om sterker te staan tijdens toekomstige onderhandelingen.
SAMENVATTING

JAARLIJKS EVENT: EXCLUSIEF DINER

Wanneer: 23 november 2021

Een exclusief diner met het thema Diversiteit & Inclusie als groeiversneller voor Supply Chain en Logistiek. Met geweldige sprekers als Vincent Weijers (COO Bol.com) en Sander Schimmelpennink.
MEER INFORMATIE