Role model

Mentor programma voor jong vrouwelijk talent binnen de industrie
Jonge professionals worden gekoppeld aan ervaren mentoren binnen Supply Chain en Logistiek. De mentee krijgt daarbij de kans om zich te ontwikkelen en te leren van de ervaringen van de professionals die al verder zijn in hun carrière. De mentor kan meeliften op het enthousiasme en de actuele kennis van het opkomend talent. Een mentor/mentee programma is een effectief middel is om professionals in verschillende carrière fases een stap verder te helpen. Een mentor kan je helpen je netwerk uit te breiden, je carrièrekansen te vergroten en steviger in je schoenen te staan.

Wij faciliteren het contact en geven daarnaast handvatten voor het contact tussen mentor en mentee!

Hoe werkt het?

Binnen het programma willen we gaan werken met twee varianten:

Groepsprogramma: een grotere groep van maximaal zestien mentoren en mentees start rond de zomer. Tijdens een eerste (online) speeddate bijeenkomst maken jullie kennis, waarna de definitieve koppels gevormd worden. Je hebt naast de groepsbijeenkomsten zo’n vier á vijf gesprekken per jaar.

1 Op 1 coaching traject: op de website zie je wie er beschikbaar zijn als mentor. Op basis van de beschikbare profielen, kun je een voorkeur aangeven die aansluit bij het thema waarop je wilt ontwikkelen. Vind je geen aansluiting, gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte mentor. We koppelen jullie aan elkaar en vervolgens kunnen jullie samen bepalen hoe het traject eruit gaat zien.
Als je mentor of mentee wilt worden kun je je aanmelden via de website. Wij brengen jullie met elkaar in contact en geven opties mee over hoe je de inhoud van het mentortraject samen kunt inrichten.

Ontmoet de mentoren

Een aantal rotsen in het vak hebben zich reeds aangemeld als mentor. Ieder van hen heeft unieke eigenschappen en ervaring. Het is belangrijk om een coach te kiezen die goed aansluit bij jou als persoon en jouw wensen. Vandaar dat wij hen hebben gevraagd zich kort te introduceren en toe te lichten hoe zij het coaching traject zien. Heb jij een voorkeur en kom je graag in contact met een van onze mentoren, meld je dan aan!

Simone van Grieken

General Manager

Meer informatie...

Patrick Gunther

Senior Director EMEA Supply Chain
Meer informatie...

Margo Zuurveld – van Oosterom

Director Planning en Replenishment
Meer informatie...

Naomi Landman

Global Head of Sales Engagement
Meer informatie...

MENTOR

We zijn altijd op zoek naar mentoren. Er hebben zich al een aantal aangemeld.

Iedere mentor heeft unieke eigenschappen en ervaring, jij ook! Lijkt het je leuk om komend jaar een jonge vrouwelijke collega onder je hoede te nemen? Haal je plezier uit coachen en begeleiden en wil je iemand anders helpen groeien? Vraag meer informatie of meld je meteen aan!
MELD JE AAN

MENTEE

Ben jij werkzaam binnen Logistiek of Supply Chain management, vrouw, met enkele jaren werkervaring? Voel je: ik heb ambitie en dit is mijn sector, maar loop je ook wel tegen uitdagingen aan en weet je niet zo goed met wie je die moet bespreken? Lijkt het je fijn als er af en toe iemand die iets verder van je af staat met je kan sparren? Iemand die je helpt om je verder te ontwikkelen in deze branche?
MELD JE AAN