Simone van Grieken

47 jaar oud
Opleiding: Universiteit Leiden – Engelse taal en letterkunde
en Rijks Universiteit Groningen - Post-doctoraal Toegepaste Bedrijfskunde

Ervaring: Sales functies binnen een (US based) technologie bedrijf.
Operationele / Delivery rollen (lokaal, regionaal en global) binnen een (US based) technologie bedrijf.

Operationele rol binnen DHL (General Manager)
Actief in Diversity & Inclusion binnen de bedrijven waar ik werk als mede ook daar buiten

Lid van Raad van Toezicht van het Isendoorn College in Warnsveld

Waarom wil Simone een rolmodel zijn?

"Delen van mijn ervaringen als vrouw binnen een door mannen gedomineerde omgeving, daar carrière maken alsmede ook de combinatie met een gezin en de verwachtingen van de omgeving.

Hoe zorg ik voor zichtbaarheid. Hoe zorg ik voor een netwerk, hoe zorg ik dat “men” weet wat ik wil bereiken en op welke termijn. Met als doel om divers talent meer in leiding gevende posities te krijgen dan dat nu het geval is en te helpen dat ze niet in dezelfde valkuilen vallen/trappen als dat ik gedaan heb.

Wat ik verwacht van een buddy is eagerness to learn and develop. We moeten elkaar steunen en ook een netwerk opbouwen dat er voor gaat zorgen dat we een goede verdeling krijgen op management niveau de komende jaren. De kandidaat wil daar graag aan bijdragen en zo ook weer een rolmodel zijn zijn voor de volgende generatie."